nieuws

Nieuwe ergernissen voor De Wolf bij Ditzo

Schade

Ditzo gaat met een vervolg komen op de tv-commercial voor de online zorgverzekering, opnieuw met oud-Feyenoordspeler John de Wolf in de hoofdrol. Keek De Wolf in het vorige filmpje vanuit zijn ziekenhuisbed nog uit op de door hem zo gehate Amsterdam Arena, in de nieuwe commercial krijgt hij er een kamergenoot bij. Gezien de reactie van De Wolf kan dit niet anders zijn dan een Ajacied.

Voor de kijkers blijft de identiteit van de nieuwe patiënt voorlopig nog even geheim. Ditzo lanceert voorafgaand aan de tv-commercial een actie op Facebook, waarbij het publiek kan raden wie de tegenspeler is van De Wolf. Veel aanwijzingen zijn er niet, behalve dat de man in kwestie donker haar heeft. Veel sitebezoekers denken daarom dat het Sjaak Swart moet zijn.

Reageer op dit artikel