nieuws

Menzis introduceert budgetvariant basispolis

Schade

Menzis introduceert voor 2014 een budgetvariant van de basisverzekering. Deze Menzis BudgetBewust-polis biedt voor € 86,50 een beperktere dekking dan de standaard-basisverzekering. Die wordt volgend jaar 9% goedkoper met een premie van € 95,50 (106) per maand.

Menzis introduceert budgetvariant basispolis

Menzis verklaart de premiedaling door goede resultaten en scherpe afspraken met zorgverleners. De premies van de meeste aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen blijven gelijk. Bij "een enkele aanvullende verzekering en tandverzekering" gaat de premie wel omhoog, "maar daarvan worden de dekkingen verhoogd".
Nieuw is de Menzis BudgetBewust polis: "De afgelopen jaren hebben veel klanten aangegeven het geen probleem te vinden om iets minder keuze te hebben of iets verder te reizen in ruil voor een lagere premie." Bij de BudgetBewust-polis kunnen verzekerden kiezen uit een select aantal aanbieders voor een beperkt aantal medisch specialistische behandelingen, fysiotherapie, farmacie, gehoormiddelen en stomazorg. "Voor overige zorg zoals bijvoorbeeld de meeste ziekenhuisbehandelingen, de huisarts, de tandarts en voor spoedzorg kan de klant overal terecht."
Menzis heeft ruim 2 miljoen verzekerden in de boeken.

Reageer op dit artikel