nieuws

Juridische webshop bij Arag

Schade

Arag heeft een juridische webshop op de site geïntroduceerd, naar eigen zeggen als eerste in Nederland. De webshop is ontwikkeld in samenwerking met internetbureau eFocus. In combinatie met de nieuwe website heeft de lancering van deze webshop volgens Arag als doel om juridische hulp voor iedereen transparant en laagdrempelig te maken.

Juridische webshop bij Arag

 “Door een van de 200 producten te bestellen via de webshop weten consumenten en bedrijven precies waar ze aan toe zijn”, zegt Sonja Stalfoort, adjunct-directeur Marketing en Communicatie bij Arag. Samen met eFocus heeft Arag dit project in korte tijd weten te realiseren.
Ook na de livegang wordt de website continu doorontwikkeld om de klantervaring blijvend te verbeteren. Volgens eFocus-directeur Marc-Paul Brandt wil zijn organisatie graag af van het oude shopmodel, waarbij de livegang van een website of webshop het punt is waarop de samenwerking eindigt. “De samenwerking met Arag is volledig gericht op snelle productie met continue verbetering. Doordat medewerkers van eFocus en ARAG samen in een scrumteam werken, konden beslissingen snel gemaakt worden. Juist in een corporate omgeving is het van belang innovatief te blijven en deze aanpak kan dit bewerkstelligen.”

Reageer op dit artikel