nieuws

Vier kantoren bundelen krachten in Private Insurance Group

Schade

Assicuro Private Insurance, DNA Yachtinsurance, Heeren & Hillewaere Verzekeringen en Paardekooper Private Insurance hebben hun krachten gebundeld in een nieuw samenwerkingsverband: de Private Insurance Group. Naar eigen zeggen is hiermee ‘het grootste volmacht verzekeringslabel in de Benelux’ ontstaan, met als doelgroep het topsegment van de particuliere markt. Totaal hebben de gezamenlijk Private Insurance Group kantoren meer dan 70 medewerkers in dienst.

Vier kantoren bundelen krachten in Private Insurance Group

De Private Insurance Group heeft inmiddels bij diverse verzekeringsmaatschappijen een volmacht verkregen.  “In deze nieuwe volmachtsamenwerking kunnen specifieke verzekeringen nog beter op elkaar afgestemd worden, zodat de cliënt ook echt de beste deal kan krijgen”, zegt Walther Muurmans, initiatiefnemer van de Private Insurance Group. “Naast het nieuwe label blijven de vier bemiddelingskantoren bestaan met ieder hun eigen specialisme.”
Nichemarkt
De Private Insurance Group richt zich op een bepaalde niche van de verzekeringsmarkt, namelijk de particulier met waardevolle bezittingen in binnen- en buitenland. Daarbij gaat het om verzekeringen voor bijzondere auto’s en jachten, onroerend goed, kostbare inboedels, kunst-, antiek-, sieraden- en juwelenverzamelingen. Muurmans: “Door de specifieke verzekeringsbehoefte willen we onder het label ook zelf verzekeringen gaan aanbieden met voorwaarden die specifiek ontwikkeld zijn voor onze doelgroep. Daarnaast zij we bezig met een nieuw IT-platform om klanten van een nog betere service te voorzien.”

Reageer op dit artikel