nieuws

Selles & Van Dijk neemt Register Holland over

Schade

Selles & Van Dijk neemt Register Holland over

Selles & van Dijk Experts is voornemens per 1 januari 2014 de aandelen van Register Holland over te nemen. De intentieverklaring daartoe is deze week getekend. Beide bureaus zijn gespecialiseerd in de scheepvaart. In de nieuwe situatie zullen alle certificerende werkzaamheden onder de naam Register Holland worden uitgevoerd. Gert Loomeijer (rechts) zal samen met Rob van Dijk de directie vormen van Register Holland. Schaderegelingen en taxaties van pleziervaartuigen en binnenvaartschepen zullen plaatsvinden onder de naam Selles & van Dijk Experts.

Op dit moment is Selles & van Dijk Experts naar eigen zeggen het enige schade-expertisebureau dat is geaccrediteerd volgens de NEN 17020 norm voor inspecterende instellingen. Na de overname vormt de nieuwe organisatie een van de grootste particuliere instellingen die namens de overheid certificerende werkzaamheden mogen doen. Op 29 november zullen beide bureaus tegelijkertijd een mandaat krijgen om,  als eerste particuliere instellingen, binnenschepen te certificeren en zelf certificaten af te geven.
Selles & van Dijk Experts, met vestigingen in  Steenwijk, Maasbracht en Denia (Spanje), nam vorig jaar al het Limburgse Expertise- en Taxatiebureau v/h Van Geest over. Per 1 januari aanstaande zal het personeel van Register Holland en Selles & van Dijk verhuizen naar een nieuwe locatie in Steenwijk.

Reageer op dit artikel