nieuws

Nieuwe online ‘goede doelen-verzekeraar’ Morgen Verzekert

Schade

Vandaag is Morgen Verzekert van start gegaan met schadeverzekeringen voor particulieren en bedrijven, gekoppeld aan goede doelen. De klant van Morgen Verzekert heeft bij het online sluiten van een verzekering keuze uit 75 goede doelen. Morgen Verzekert doneert vervolgens 20% van de kostenopslag aan het goede doel. De verzekeringen worden afgesloten en behandeld via Intrasurance, dat volmachten heeft van meerdere verzekeraars.

Nieuwe online ‘goede doelen-verzekeraar’ Morgen Verzekert

Initiatiefnemer is Roelof Bisschop, die tot circa een jaar geleden directeur was bij Anker Assuradeuren in Groningen:  “Morgen Verzekert wil graag iets betekenen voor haar omgeving en haar klanten. Het unieke van Morgen Verzekert is dat de klant zelfbewust en zelfverzekerd kan kiezen voor het steunen van een goed doel.”
Morgen Verzekert ontvangt geen provisie van de verzekeraar voor de afgesloten verzekeringen. "Wij kopen verzekeringen scherp in op basis van netto premies (zonder provisie) en vermeerderen deze netto premies met een vaste kostenopslag", luidt het op de website. Goede doelen reageren overwegend positief op het nieuwe initiatief, aldus Bisschop: “Sommige organisaties hebben nog een beetje koudwatervrees. Zeer begrijpelijk door de recente berichten over het anti-strijkstokbeleid bij fundraisers.” Goede doelen ontvangen een keer per kwartaal een overzicht van de donaties.
De klant kan in vier stappen via de website een verzekering afsluiten en ook weer dagelijks opzeggen. Hij heeft de keuze uit auto-, motor-, rechtsbijstands-, woon- en reisverzekeringen, verzekeringen voor zzp’ers en voor het mkb. Het proces van accepteren van een polis is volledig geautomatiseerd. ” Morgen Verzekert verstuurt digitale polissen en communiceert met de klant via email of de website. In zijn of haar persoonlijk digitaal dossier kan de klant alle polissen inzien, alle schaden op de voet volgen en alle correspondentie rustig bekijken wanneer het hem of haar schikt.”

Reageer op dit artikel