nieuws

Marjantine Jakobs alweer vertrokken bij Unigarant

Schade

Een jaar na haar aantreden als commercieel directeur is Marjantine Jakobs alweer vertrokken bij Unigarant. De berichtgeving hierover op de website Fietsmarkt.com wordt bevestigd door Unigarant.

Marjantine Jakobs alweer vertrokken bij Unigarant

Jakobs was als commercieel directeur verantwoordelijk voor sales, marketing, communicatie en klantencontacten. Haar taken worden waargenomen door algemeen directeur Lidwien Suur. In een reactie zegt Unigarant dat, ondanks de lastige omstandigheden, onder leiding van Jakobs verschillende nieuwe commerciële initiatieven zijn opgestart en er diverse producten zijn vernieuwd en geïntroduceerd. "Maar onze evaluatie na dit jaar heeft opgeleverd dat we gezamenlijk hebben besloten om de samenwerking tussen Unigarant en Marjantine Jakobs niet voort te zetten."
Binnen de financiële sector heeft Jakobs ruime ervaring opgedaan in tal van management- en directiefuncties op commercieel, marketing en operationeel gebied. Ze werkte onder andere bij Aon, Dela en Achmea.

Reageer op dit artikel