nieuws

ANNO12 gaat door

Schade

ANNO12 gaat er nog een extra jaar tegenaan zodat de nieuwe zorgverzekeraar op 1 januari 2015 alsnog van start kan gaan.

ANNO12 gaat door

Dit positieve besluit is woensdagavond genomen door het ANNO12-kernteam, in overleg met de Raad van Commissarissen en de besturennieuws. "Onze analyse, toelichting op de huidige prijzenslag alsmede de gevolgen hiervan werden onderschreven. Allen blijven enthousiast over het gedachtegoed van ANNO12 en zijn bereid om er nog een extra jaar tegenaan te gaan om de start per 1-1-2015 mogelijk te maken. De durfinvesteerders hebben ook ‘ja’ gezegd. Het laatste woord is echter aan de crowdfunders; onze huidige leden en aandeelhouders. Zij worden de komende twee weken geraadpleegd. Kortom: still going strong", aldus Rob Adolfsen op de Facebookpagina van ANNO12.

Reageer op dit artikel