nieuws

VKG en Turien bieden hun relaties deZorgverzekeringadviseur.nl

Schade

VKG en Turien & Co. bieden hun relaties de diensten aan van deZorgverzekeringadviseur.nl, een nieuwe online vergelijker voor zorgverzekeringen. In oktober organiseren de serviceproviders een vijftal informatiedagen waarin de Zorg centraal staat en de vergelijker nader wordt toegelicht.

VKG en Turien bieden hun relaties deZorgverzekeringadviseur.nl

"Het is de eerste vergelijker die de assurantieadviseur weer de touwtjes in handen geeft om hun relaties via een eigen site en logo op eenvoudige wijze volledig te adviseren", aldus VKG en Turien in een toelichting. Na het invullen van een aantal gegevens genereert de module een naar eigen zeggen ‘volledig advies voor de beste zorgverzekering, gebaseerd op prijs en voorwaarden’. VKG: "In dit advies staat niet alleen vermeld wat de zorgpremies per maatschappij zijn: deZorgverzekeringadviseur.nl rekent ook uit wat de eigen bijdrage is van de consument bij het gebruik van medische zorg en wat de besparing is per maatschappij."
Leadvergoeding
deZorgverzekeringadviseur.nl heeft met direct writers afspraken gemaakt over een leadvergoeding voor adviseurs. Betekent een zorgverzekeringadvies dat een klant overgaat naar een direct writer, dan ontvangt de adviseur hiervoor een éénmalige vergoeding. Deze leadvergoeding per betalende verzekerde varieert per verzekeraar en kan jaarlijks fluctueren. deZorgverzekeringadviseur.nl brengt hierop wel een kostenpercentage van 25 % in mindering.
Forse relatiekorting
Relaties van Turien en VKG krijgen behalve een gratis proefperiode van een maand ook een kortingsregeling: het eerste jaar € 125,00 (excl.) en daarna vier jaar lang een korting van 40% op het standaard tarief dat dit jaar € 395,00 per licentie bedraagt.

Reageer op dit artikel