nieuws

Ongevallenpolis voor 50-plussers bij VKG

Schade

De Van Kampen Groep (VKG) heeft in samenwerking met risicodrager ACE speciaal voor 50-plussers een ongevallenpolis ontwikkeld. Deze L+ Ongevallenverzekering is online te sluiten binnen de TotaalOpvangPolis vanaf 50-jarige leeftijd en er is dekking tot 95-jarige leeftijd. “Bijzonder is dat de aanvraag gegarandeerd wordt geaccepteerd (tot 85 jaar), zonder medische keuring of gezondheidsvragen”, aldus Van Kampen.

Ongevallenpolis voor 50-plussers bij VKG

Verzekerden met een L+ Ongevallenverzekering ontvangen een vaste, onbelaste en vrij besteedbare uitkering als zij na een ongeval in het ziekenhuis worden opgenomen (daggelduitkering van € 100 tot een maximum van € 13.500),  botbreuken, ernstige brandwonden of intern letsel oplopen (maximaal € 7.500) en/of blijvend invalide worden (maximaal € 75.000). De premie is afhankelijk van de gewenste dekkingsbedragen en wordt aangepast zodra de verzekerde in een hogere leeftijdscategorie komt.
De L+ Ongevallenverzekering is ontwikkeld om verzekerden te helpen om onafhankelijk te blijven en sneller weer op eigen benen te staan, aldus Van Kampen. “De behoeftes van de klant hebben centraal gestaan bij de ontwikkeling van dit product, en dat merk je”, zegt Peter van der Linde, directeur Leven, Kredieten en Inkomen. “Anders dan bij de meeste verzekeringen bepaalt de verzekerde zélf hoe de ontvangen uitkering gebruikt wordt. Bijvoorbeeld voor aanpassingen in huis of om iemand in te huren om voor huisdieren, huis en tuin te zorgen zolang de verzekerde in het ziekenhuis is.  Met een toonaangevende dienstverlener op het gebied van thuiszorg zijn afspraken gemaakt, waardoor de verzekerden en hun familie snel en met korting toegang krijgen tot thuiszorg van goede kwaliteit.”

Reageer op dit artikel