nieuws

Nieuw woonpakket bij Unigarant

Schade

Unigarant heeft het ‘tHuis- en Reispakket vervangen door het Woonpakket Plus. Dat bestaat uit zeven verzekeringen; wijzigingen zijn onder meer de allrisksdekking in de opstal- en inboedelverzekering en de modulaire opbouw van de rechtsbijstanddekking.

Nieuw woonpakket bij Unigarant

Het pakket biedt dekkingen in de rubrieken opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen en daarnaast is een doorlopende reis- en annuleringsdekking mogelijk. Het label ANWB Verzekeren biedt onder de naam Woonpakket een soortgelijk product, maar dan zonder de reis- en annuleringsverzekering.
De opstal- en inboedelpolis in het Woonpakket Plus biedt naast de all risksdekking ook een garantie tegen onderverzekering. "Nieuw is de optionele buitenshuisdekking die aan inboedel is toegevoegd, waarmee zaken als laptops en tablets nu ook buiten de deur verzekerd zijn." Bij de dooorlopende reis- en annuleringsverzekering kan worden gekozen uit een basis- en een uitgebreide dekking. De klant ontvangt premiekorting aan de hand van het aantal gesloten verzekeringen. De maximale korting, is 10%.

Reageer op dit artikel