nieuws

Lager wint Cobra Young Professional Award

Schade

Lager wint Cobra Young Professional Award

Robin Lager, werkzaam als acceptant Brand bij Zurich, heeft de Cobra Young Professional Award 2013 in de wacht gesleept. Lager kreeg zijn prijs deze week uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amstelveen van Cobra1998, het netwerk voor jonge, enthousiaste professionals werkzaam binnen of gelieerd aan de co-assurantiemarkt Brand.

Het netwerk vierde daar zijn 15-jarig jubileum. De Cobra Young Professional Award is een aanmoedigingsprijs die dit jaar voor de tweede maal werd uitgereikt. Er waren zes genomineerden, die allen moesten voldoen aan een aantal specifieke eisen: minstens 1 jaar werkzaam zijn in de co-assurantiemarkt brand, vol enthousiasme voor het vak, uitblinken qua kennis en daadkracht, nog geen leidinggevende positie bekleden en jonger zijn dan 35 jaar.  
De winnaar, Robin Lager, is 32 jaar, woont in Voorburg en belandde ongeveer 4,5 jaar geleden in de verzekeringsindustrie. Hij begon als commercieel medewerker Binnendienst en relatiebeheerder bij Mooijman Assurantiën en is sinds twee jaar werkzaam bij Zurich Global Corporate Benelux. Uit handen van Cobra-voorzitter Rembrand Duindam (links) ontving Lager naast de fysieke Award ook een personal MDI-gedragsanalyse. VNAB-voorman Michel Schaft nodigde hem bovendien uit om aan te schuiven bij het jaarlijkse marktdiner van de VNAB op 7 november aanstaande.
 

Reageer op dit artikel