nieuws

Meer beroepsgroepen in ZZP Kameleonpolis

Schade

Meer beroepsgroepen in ZZP Kameleonpolis

De ZZP Kameleonpolis, via Voogd & Voogd verkrijgbaar, is nu ook beschikbaar voor zzp’ers werkzaam in de bouw en in de sector uiterlijke verzorging. Het product van risicodrager Markel werd een jaar geleden geïntroduceerd voor organisatieadviseurs en aanverwante beroepen.

De ZZP Kameleonpolis is een aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering, speciaal voor zzp’ers. In het product zijn vijf verzekeringen geïntegreerd. De verschillende dekkingen zijn op elkaar afgestemd en dekkingen die voor een zzp’er niet relevant zijn, zoals arbeidsrecht en werkgeversaansprakelijkheid, zijn uit de polis gehaald. De vijf deelgebieden zijn Bedrijfsaansprakelijkheid (AVB); Beroepsaansprakelijkheid (BAV); Bestuurdersaansprakelijkheid (ABC); Rechtsbijstand passief en Rechtsbijstand actief. Belangenvereniging PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers) biedt leden korting op de polis.

Reageer op dit artikel