nieuws

Kroodle werkt aan scooterverzekering

Schade

‘Facebook-verzekeraar’ Kroodle komt binnenkort met een scooterverzekering. Op Facebook roept de internetdochter van Unirobe Meeús Groep, onderdeel van Aegon, op om een naam te verzinnen voor het nieuwe product.

Kroodle werkt aan scooterverzekering

Die naam moet dan wel in een rijtje passen met aparte productnamen. Zo voegde Kroodle voor de zomer de TravelKroodle (reisverzekering)  en de CollegeKroodle (studentenpakket) aan het assortiment toe. Sinds de start voert Kroodle al de CasaKroodle (opstalverzekering),  de BoodleKroodle (inboedelverzekering) en de TroubleKroodle (aansprakelijkheidsverzekering).
Facebookers zijn al druk bezig met het bedenken van een naam: onder meer de ScootKroodle,  de Toetie en de Scoodle worden al geopperd. Kroodle bedankt alle ‘vrienden’ al  voor de "leuke suggesties". "Houd ons in de gaten voor de uitslag."

Reageer op dit artikel