nieuws

Van der Vlist gaat nieuwe Bovemij Financieringsmaatschappij leiden

Schade

Voormalig groepscontroller Jan van der Vlist (links) is onlangs benoemd tot directeur van Bovemij Financieringsmaatschappij BV, een nieuwe onderneming van Bovemij Verzekeringsgroep NV, gericht op het financieren van de leaseactiviteiten van Bovag-leden. Van der Vlist is als groepscontroller bij Bovemij opgevolgd door registeraccountant Maarten van Schaik.

Van der Vlist gaat nieuwe Bovemij Financieringsmaatschappij leiden

Bovemij wil met de nieuwe financieringsmaatschappij een versterking realiseren van het verdienmodel van de Bovag-leden. “Nu de autoverkopen onder druk staan, is het voor Bovag-leden meer dan ooit zaak om een zo’n compleet mogelijk pakket aan diensten aan te bieden om de klant aan het bedrijf te binden. We willen een platform bieden leaseactiviteiten kunnen worden opgestart of waarmee bestaande leaseactiviteiten kunnen worden verstevigd”, Van der Vlist. “Daarmee willen we onze klanten in de gelegenheid stellen om alles onder één dak te hebben, de financiering, de verzekering en het beheer.” Door als Bovag-lid leasing aan te bieden, kun je volgens Van der Vlist niet alleen het onderhoud van de auto’s, maar ook de schade- en rentecomponent in eigen huis houden.

Reageer op dit artikel