nieuws

Unigarant weer op de schappen bij Voogd & Voogd

Schade

Voogd & Voogd heeft weer een volmacht van Unigarant. De ANWB-dochter staakte twee jaar terug de samenwerking met de meeste serviceproviders, maar is inmiddels op dat besluit teruggekomen.

Unigarant weer op de schappen bij Voogd & Voogd

Per 1 januari vorig jaar beperkte Unigarant de samenwerking tot volmachtkantoren die zich specifiek richten op de niches reis en recreatie en een positief rendement boekten. Alle overige volmachten werden beëindigd. Behalve een achterblijvend rendement vormde de wens om backoffieactiviteiten in eigen hand te houden destijds een motief voor de stap.
Dit voorjaar zocht Unigarant echter weer contact met vijf grote serviceproviders, vooral omdat bij adviseurs de behoefte groeit om via het volmachtkanaal producten te sluiten."We gaan alleen niet meer met een groot aantal huisvolmachten in zee", liet algemeen directeur Lidwien Suur weten. "De samenwerking met onze ‘special accounts’ blijft wel gehandhaafd, maar voor de rest willen wij ons richten op een select aantal grote serviceproviders." Voogd & Voogd is nu de eerste met wie de samenwerking weer is gestart. Daarbij wordt het nieuwe volmachtbeloningsmodel van de NVGA. gehanteerd. Pakket- en autoverzekeringen zullen niet meer via het volmachtkanaal worden aangeboden.

Reageer op dit artikel