nieuws

Aanstormend talent gezocht in co-assurantie

Schade

Aanstormend talent gezocht in co-assurantie

Cobra1998, een netwerk voor jonge, enthousiaste professionals werkzaam binnen of gelieerd aan de co-assurantiemarkt brand, viert dit jaar het 15-jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan organiseert het netwerk in september voor de tweede maal de verkiezing voor de Cobra Young Professional Award. Aanstormend talent kan tot 30 augustus worden genomineerd voor deze aanmoedigingsprijs via de website van Cobra1998.com.

Genomineerden moeten  voldoen aan een aantal specifieke eisen: minstens 1 jaar werkzaam in de co-assurantiemarkt brand, vol enthousiasme voor het vak, uitblinken qua kennis en daadkracht, nog geen leidinggevende positie bekleden en ook nog eens jonger zijn dan 35 jaar. Het bestuur van Cobra1998 roept iedereen in de co-assurantiemarkt brand op om medewerkers, collega’s of branchegenoten die aan deze eisen voldoen, voor te dragen voor de award.
Na 30 augustus zal een selectiecommissie, bestaande uit het bestuur van Cobra1998, een aantal kandidaten nomineren en deze nominaties op de website bekendmaken. Het zijn uiteindelijk de leden van Cobra1998 die samen beslissen wie de award in ontvangst mag nemen. De uitreiking van de Cobra Young Professional Award vindt plaats op 25 september.
De eerste winnaar van de Cobra Young Professional Award was Elsbeth Uleman van Chartis, die de prijs in mei 2011 kreeg omdat zij “zich actief opstelt buiten haar dagelijks werk, geen 9 tot 5-mentaliteit heeft, spontaan, enthousiast, leergierig en daadkrachtig is”, aldus de jury.

Reageer op dit artikel