nieuws

PGGM draagt AOV-portefeuille over

Schade

PGGM heeft de portefeuille schadeverzekeringen (AOV, WIA Aanvulling en WIA Aanvulling Extra) met terugwerkende kracht per 1 januari 2013 overgedragen aan Avéro Achmea. Namens Avéro Achmea voert het Papendrechtse volmachtbedrijf Lukassen & Boer nu de volledige polisadministratie voor de circa 5.000 voormalig PGGM klanten.

PGGM draagt AOV-portefeuille over

De portefeuilleoverdracht is begin mei gepubliceerd in de Staatscourant. De administratieve overdracht werd deze maand afgerond. “PGGM Verzekeringen was op zoek naar een partij die de hele uitvoering van de regeling op zich kon nemen, van polisopmaak tot en met schade-uitkeringen. Wij hebben ons in de afgelopen jaren toegelegd op het voeren van inkomensverzekeringen als gevolmachtigde van diverse verzekeraars, met de dienstverlening die daar bij hoort, zoals de re-integratie activiteiten en het doen van schade-uitkeringen”, aldus Kees Boer, directeur Lukassen & Boer, in het Papendrechts Nieuwsblad.

Reageer op dit artikel