nieuws

Gratis kofferstickers bij FBTO

Schade

Gratis kofferstickers bij FBTO

FBTO is op zoek naar 1000 testpersonen die binnenkort op vakantie gaan en op de bagageband van het vliegveld niet zo lang willen speuren naar hun eigen koffer. Zij kunnen via de Facebookpagina van FBTO of via Bagagestress.nl hun eigen opvallende koffersticker maken en zo hun koffer personaliseren. “Op deze manier zien reizigers nooit meer hun bagage over het hoofd”, verwacht de verzekeraar.

Voordat de sticker kan worden ontworpen, vraagt FBTO de koffereigenaren nog wel naar hun vakantievoorkeuren: Hoe vaak neem jij het vliegtuig per jaar? Naar welk land gaat deze zomer je vliegreis? En is je bagage wel eens zoekgeraakt? Ten slotte wil FBTO in augustus nog van de deelnemers weten of de sticker heeft geholpen de bagage snel te vinden.
De aanleiding voor dit initiatief vormt de hoeveelheid bagage die dagelijks achterblijft op vliegvelden, en soms nooit meer wordt opgehaald. Deze bagage wordt vijf keer per jaar op een veiling aangeboden. FBTO was nieuwsgierig naar dit fenomeen en naar de inhoud van de bagage. Daarom heeft de verzekeraar een deel van deze bagage op een veiling gekocht. Via een Facebookactie wordt sinds 11 juni een week lang deze bagage cadeau gedaan.

Reageer op dit artikel