nieuws

Docenten Enkwest schrijven ‘Het Ziektewetboek’

Schade

Janthony Wielink en Jeroen Vluggen van Enkwest Opleiding & Advies hebben een nieuw boek geschreven: Het Ziektewetboek, aanpak van de vangnetproblematiek.

Docenten Enkwest schrijven ‘Het Ziektewetboek’

Het Ziektewetboek beschrijft naast de geschiedenis ook het heden en toekomst van de wetgeving. Centraal daarbij staat de invloed van de Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters (BeZaVa) op werkgevers en de werkgeversverzekeringen. “De financieel adviseur kan in de verzekeringswereld niet meer om de Ziektewet heen. Door de BeZaVa krijgt deze Wet een grote impact op werkgevers en werkgeversverzekeringen. Het is voor iedereen die zich bezighoudt met inkomensverzekering daarom noodzaak om zich in de Ziektewet te verdiepen. Een flinke investering in kennis, want tot nu toe was de Ziektewet eigenlijk alleen interessant vanwege haar no-risk polis.”

Reageer op dit artikel