nieuws

Delta Lloyd vernieuwt Xclusief autopolis

Schade

Delta Lloyd vernieuwt Xclusief autopolis

Delta Lloyd heeft de voorwaarden van de Xclusief Autoverzekering aangepast. Er is nu één autoverzekering voor elk type exclusieve auto met een cataloguswaarde vanaf € 80.000 en een vaste premie voor hobbyauto’s die maximaal 15.000 km per jaar rijden, zoals youngtimers en oldtimers. Boven de 15.000 km per jaar is er een no-claim variant. Daarnaast vervalt het eigen risico bij de tweede, derde en volgende auto in de vaste premie variant, waardoor het gunstiger wordt om meerdere auto’s Xclusief te verzekeren.

Het standaard eigen risico bedraagt €500 met de mogelijkheid om dit geheel af te kopen. Hierdoor kunnen klanten zelf een reparateur kiezen zonder gevolgen voor het eigen risico. Daarnaast wordt de dagwaarde uitgekeerd bij diefstal als de vereiste preventie niet aanwezig is.
De productlijn Xclusief van Delta Lloyd is een lijn van schadeverzekeringen, speciaal ontwikkeld voor vermogende particulieren. Naast autoverzekeringen bestaat deze lijn uit verzekeringen voor  aansprakelijkheid, woonhuis, kostbaarheden, inboedel, bijzondere evenementen en exclusieve jachten. Alle verzekeringen staan op één polis. De acceptatiegrenzen zijn hoger en de schadeafhandeling is anders ingericht dan bij reguliere verzekeringen. Xclusief maakt gebruik van eigen schade-experts met beslissingsbevoegdheid, waardoor de privacy toeneemt en schades sneller worden afgehandeld.

Reageer op dit artikel