nieuws

TravelKroodle en CollegeKroodle staan op stapel

Schade

‘Facebook-verzekeraar’ Kroodle verwacht nog deze maand twee nieuwe producten toe te kunnen voegen aan het portfolio: een reisverzekering onder de naam TravelKroodle en een studentenverzekering die CollegeKroodle moet gaan heten.

TravelKroodle en CollegeKroodle staan op stapel

TravelKroodle kent naast een annuleringsdekking zowel een doorlopende als een kortlopende reisverzekering. Deze laatste kan onder het motto ‘pay as you go’ dagelijks worden aan- of uitgezet. CollegeKroodle kent een inboedel-, ongevallen- en aansprakelijkheidsdekking. “Dus alles wat een student nodig heeft als hij voor het eerst op kamers gaat wonen”, zegt Perry Koorevaar, die de dagelijkse leiding heeft over dit label van Unirobe Meeús Groep.
Kroodle is inmiddels zo’n twee maanden actief op Facebook met CasaKroodle (opstalverzekering),  BoodleKroodle (inboedelverzekering) en TroubleKroodle (aansprakelijkheidsverzekering). Koorevaar is tevreden over de resultaten tot nu toe: “We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het bouwen van nieuwe producten en onze presence op Facebook. De teller staat nu op ruim 5.800 ‘likes’ en de eerste klanten zijn binnen zonder dat we daar echte salescampagnes voor hebben gevoerd.”
Op 4 juni vindt de ‘big launch’ plaats van Kroodle, vertelt Koorevaar, een feestelijk evenement waarvoor een van de mede-oprichters van Facebook, Chris Hughes, naar Nederland zal komen.

Reageer op dit artikel