nieuws

Aegon breidt Zakenpakket uit met Markelpolissen

Schade

Aegon breidt Zakenpakket uit met Markelpolissen

Het Aegon Zakenpakket is uitgebreid met de technische verzekeringen en de beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen van Markel. Beide verzekeraars zijn hiervoor een speciale samenwerking aangegaan. Verzekeringsadviseurs kunnen voor zakelijke klanten aanvragen voor de verzekeringen van Markel indienen via het aanvraagformulier van het Aegon Zakenpakket. Daarvoor is geen aparte inschrijving bij Markel nodig. Wel moet de adviseur de samenwerkingsovereenkomst met Aegon aanpassen.

Binnen het Aegon Zakenpakket konden reeds het bedrijfsgebouw, de inventaris, de goederenvooraad en bedrijfsschade worden verzekerd. De aanvullingen die Markel kan leveren zijn: een beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, een operationele techniek/machinebreukverzekering, een construction all risks (CAR) en montageverzekering en een zonne-energieverzekering.
Aegon is blij met de samenwerking: “Markel een wereldwijd opererende niche-verzekeraar die gespecialiseerd is in deze specialistische verzekeringen. Voor ons was het niet rendabel zelf dergelijke producten te ontwikkelen voor een relatief kleine markt. Door de samenwerking met Markel kunnen we ze nu toch in het Zakenpakket opnemen”, aldus de woordvoerder.
 

Reageer op dit artikel