nieuws

Liberty verleent volmacht aan Veerhaven

Schade

Liberty Mutual Insurance Europe, sinds 2006 gevestigd in Den Haag, heeft een volmachtovereenkomst gesloten met het Rotterdamse Veerhaven Assuradeuren, het volmachtbedrijf van Concordia De Keizer. Deze volmacht is specifiek voor beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen afgegeven.

Liberty verleent volmacht aan Veerhaven

“Voor Veerhaven vormt de volmacht van Liberty een prima aanvulling op de reeds bestaande volmachten voor meer traditionele verzekeringen”, aldus directeur Rodney van Ooijen. Veerhaven heeft eerder volmachtovereenkomsten gesloten met Aegon, Allianz, Arag, Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden, NGM, Generali en Amlin.
Liberty Benelux houdt zich voornamelijk bezig met allerlei vormen van bedrijfsmatige aansprakelijkheidsverzekeringen. Niet alleen voor internationale bedrijven maar ook voor nationale klanten in België en Nederland. “Voor ons is Concordia De Keizer/Veerhaven een belangrijke partner”, zegt directeur Rob Groenen. “Het verlenen van deze volmacht is niet alleen een instrument om de samenwerking verder te intensiveren maar ook een blijk van vertrouwen in de kennis en kunde van Veerhaven Assuradeuren.”

Reageer op dit artikel