nieuws

Centramed haalt UMC St Radboud binnen

Schade

Centramed is de nieuwe verzekeraar van UMC St Radboud uit Nijmegen. Daarmee verzekert de onderlinge aansprakelijkheidsverzekeraar nu vijf van de acht Nederlandse universitair medische centra. De samenwerking tussen het Radboud en Centramed geldt in ieder geval voor de komende drie jaar.

Centramed haalt UMC St Radboud binnen

Naast de medische aansprakelijkheid brengt het Radboud ook de verzekering voor proefpersonen van medisch-wetenschappelijk onderzoek onder bij Centramed.
De verzekeraar beschouwt de de komst van het Radboud als “een zeer welkome verrijking van het ledenbestand”, aldus directeur Jan Boogaard. “Radboud is een heel waardevolle partner, juist ook in het onderling delen van kennis en ervaring met en tussen leden. Dat dragen we bij Centramed hoog in het vaandel. “
 

Reageer op dit artikel