nieuws

Zorg en Zekerheid blijft een regionale reus

Schade

De verzekerdenportefeuille van de regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid uit Leiden is met 9.000 verzekerden toegenomen tot een totaal van 405.000. Het uitstroompercentage bedraagt dit zorgseizoen 3,6%.

Zorg en Zekerheid blijft een regionale reus

De portefeuille van Zorg en Zekerheid kent met 83% een hoge collectiviseringsgraad. Het aantal verzekerden dat voor een vrijwillig eigen risico kiest is toegenomen. Op peildatum 1 februari 2013 heeft  ruim 86% van de verzekerden bij Zorg en Zekerheid een aanvullende verzekering naast de basisverzekering afgesloten. Een deel van hen heeft dit jaar wel een minder omvattende en goedkopere aanvullende verzekering afgenomen. De mogelijkheid om de vergoeding tandheelkunde te delen met de partner was wederom populair. Het aantal verzekerden dat hiervoor koos stijgt van 16.000 naar 22.000.

Reageer op dit artikel