nieuws

Turien voert nieuw polissysteem voor schadeverzekeringen in

Schade

Turien & Co. Assuradeuren start op korte termijn met de uitrol van een nieuw polissysteem voor schadeverzekeringen. Het nieuwe systeem wordt gefaseerd ingevoerd waarbij de Klassiekerpolis het spits zal afbijten.

Turien voert nieuw polissysteem voor schadeverzekeringen in

Tijdens de overgang naar het nieuwe systeem ontvangen de met Turien samenwerkende advieskantoren tijdelijk twee ´borderellen´ en twee ADN-berichten voor schadeverzekeringen: één voor polissen vanuit het oude systeem en één voor polissen vanuit het nieuwe systeem. Ook zal in het nieuwe systeem vóór het bestaande assurantieadviseurnummer het nummer 5100 toegevoegd worden. “Wij begrijpen dat een wijziging als deze in eerste instantie voor u onhandig kan zijn”, aldus Turien. “Met dit nieuwe systeem kunnen wij u beter bedienen en vanuit onze missie als maatwerkdienstverlener ook efficiënter maatwerk leveren.”

Reageer op dit artikel