nieuws

Prijzige hole-in-one voor assurantiemakelaar Klap

Schade

De hole-in-one die de Britse golfer Peter Mitchell september vorig jaar sloeg in het Duitse Vorbeck tijdens de ‘Pon Senior Tour’ loopt voor assurantiemakelaar Klap aardig in de papieren. Mitchell kreeg voor de succesvolle slag een Porsche Panamera van bijna € 100.000. De toernooiorganisatie had zich hier tegen verzekerd via Klap.

Prijzige hole-in-one voor assurantiemakelaar Klap

Het Amsterdamse Klap verzekert veel golftoernooien en golfevenementen. Soms staat er bij deze toernooien een prijs op het (als eerste) slaan van een hole-in-one. Vaak bestaat die prijs uit een auto die beschikbaar wordt gesteld door een distributeur of dealer, in dit geval de Nederlandse Volkswagen-importeur Pon. “Het is voor ons heel bijzonder dat dit gebeurt, want meestal verzekeren we alleen kleinere toernooien waarbij het risico op een hole-in-one niet groot is”, aldus Jorg Roodbeen, commercieel directeur bij Klap. “Het is niet zuur dat we nu wel moeten uitkeren. Het maakt juist heel erg tastbaar waarvoor een verzekeraar staat.”

Reageer op dit artikel