nieuws

Movir breidt dekking opnieuw uit

Schade

Om de concurrentie voor te blijven breidt Movir opnieuw zijn dekking uit. In de nieuwe voorwaarden van de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar zijn nu ook het uitlooprisico, recht op herbeoordeling en zwangerschapsuitkering bij vroeggeboorte vastgelegd.

Movir breidt dekking opnieuw uit

De nieuwe voorwaarden gaan in met terugwerkende kracht per 1 januari 2013. Dat geldt ook voor de extra mogelijkheden om de verzekering en eventuele uitkering waardevast te maken. “Uit voorwaardenvergelijkingen en gesprekken met adviseurs bleek dat de dekking van het uitlooprisico werd gemist. Ook was er behoefte aan meer mogelijkheden om de verzekering en eventuele uitkering waardevast te maken. Niet alleen qua indexpercentages, maar ook qua vorm. Dit ‘gat’ vullen we nu op”, aldus Movir-directeur Louis van Drunen.

Reageer op dit artikel