nieuws

Generali haalt de bezem door het schadebedrijf

Schade

Als gevolg van het besluit om de focus te verleggen naar pensioen- en inkomensspecialist, heeft Generali de bezem door het productaanbod van het schadebedrijf gehaald. Voor een groot aantal producten worden nieuwe aanvragen niet meer in behandeling genomen. Dit geldt ook voor een aantal inkomensproducten, waarvoor weinig animo bestond.

Generali haalt de bezem door het schadebedrijf

Het besluit om het productaanbod terug te brengen is eind vorig jaar genomen en heeft geen consequenties voor lopende verzekeringen. Wijzigingen op de bestaande verzekeringen worden geaccepteerd zolang deze niet leiden tot een wijziging van het verzekerd object. Lopende aanvragen en wijzigingen worden nog tot en met 15 maart 2013 door Generali verwerkt. De verzekeraar blijft wel actief, zij het minder breed, producten voor de particuliere en zakelijke schademarkt aanbieden.
Uitlopers
Polissen die uitlopen zijn: Aansprakelijkheid Garagebedrijf, Milieu, Studentenverzekeringen voor Inboedel, Aansprakelijkheid en ongevallen, Sec Glas, Lichtreclame, Vrachtauto, Landmateriaal, Goederentransport, Rijwiel, Aanhangwagen casco dekking, Sport-/Recreatie-uitrusting, Boot, Bedrijfsgeld, Machinebreuk, Computer/ Elektronica (op vast en wisselend adres), Reconstructie, Machinebreuk bedrijfsschade, Computer/ Elektronica bedrijfsschade, Kinderongevallen, AOV met beperkte uitkeringsduur, AOV Extra met beperkte uitkeringsduur, AOV Exact met beperkte uitkeringsduur, Opbouw AOV 5 en Opbouw AOV Extra 5.

Reageer op dit artikel