nieuws

Allianz Global Assistance in zee met D-reizen

Schade

Reisbureauketen D-reizen verkoopt een nieuw assortiment vakantieverzekeringen onder het label D-zeker. Risicodrager is Allianz Global Assistance. Volgens algemeen directeur Steven van Nieuwenhuijzen van D-reizen zijn ‘flexibiliteit, creativiteit en grip’ kernbegrippen van het nieuwe verzekeringsassortiment, dat ook online kan worden gesloten als de website van D-zeker is gelanceerd. IT-specialist OpenC faciliteert voor D-reizen de productontwikkeling en de backoffice.

Allianz Global Assistance in zee met D-reizen

Klanten kunnen kiezen uit twee varianten van de D-zeker reisverzekering: Comfort of Premium. De Comfort reispolis biedt SOS hulpverlening, standaard medische kostendekking, SMS Assistant (informatie bij calamiteiten op  de mobiele telefoon), geld- en bagagedekking. De Premium reispolis biedt dezelfde dekking, uitgebreid met Luggage Assistant (verloren bagage snel weer gevonden), ongevallenvergoeding, rechtsbijstand en een speciale voorschotservice bij verlies  van een betaalpas. De D-zeker annuleringsverzekering biedt keuze uit drie varianten: Comfort (bij annulering voor de vertrekdatum worden de annuleringskosten vergoed), Premium (bij afbreken van de reis worden de kosten van de niet gebruikte dagen vergoed) en Premium met dekking van de volledige reissom (bij afbreken van de reis, tot de voorlaatste vakantiedag, wordt de volledige reissom vergoed).
“De steeds hoger wordende klantverwachtingen eisen dat wij als klantgedreven organisatie kort op de bal zitten. Om die reden hebben we dan ook de keuze gemaakt voor een nieuwe aanpak van ons verzekeringsassortiment”, aldus Van Nieuwenhuijzen, die het ziet als een eerste stap in een meer service-georiënteerde strategie, waarbij de reisbureauketen klanten ‘door begrip en persoonlijk contact’ aan zich wil binden.

Reageer op dit artikel