nieuws

VKG vernieuwt BedrijvenOpvangPolis

Schade

VKG vernieuwt BedrijvenOpvangPolis

VKG heeft de zakelijke pakketpolis vernieuwd. De pakketpolis blijft BedrijvenOpvangPolis heten, maar door de integratie van het VKG Zakenpakket ontstaan volgens de serviceprovider meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit. De BedrijvenOpvangPolis omvat de belangrijkste dekkingen voor het MKB, die online kunnen worden gesloten. De pakketkorting kan oplopen tot 8%.

Nieuw is de mogelijkheid te kiezen voor een verzekerde som op basis van premier risque of te kiezen voor een opgegeven waarde via de zogenaamde ‘MKB Pool’. Daardoor is er meer keuze in verzekeringen en is ook een premieberekening mogelijk voor startende bedrijven. Ook nieuw is de toevoeging van auto-, bestelauto- en aanhangwagenverzekeringen aan de pakketpolis, waarmee het totaal op elf dekkingen komt, met flexibele ingangsdata. Tevens bestaat nu de mogelijkheid om extra risicoadressen aan het pakket toe te voegen.
De BedrijvenOpvangPolis kan naar wens van de adviseur worden aangepast. Zo kan bijvoorbeeld de doorlopende provisie worden ingesteld en is provisieloos werken mogelijk. Ten slotte kan de adviseur zelf de naam van het pakket bepalen, inclusief het afbeelden van het eigen logo op de digitale polisdocumenten.

Reageer op dit artikel