nieuws

Van Twillert naar Voogd & Voogd

Schade

Op 1 januari is Bas van Twillert (43) als manager Affinities in dienst getreden bij serviceprovider Voogd & Voogd te Middelharnis. Sinds zijn vertrek als directeur Verkoop Speciale Distributie bij ASR in april 2012 runde Van Twillert onder de naam 2voor12 een bureau voor advies en interimmanagement in Boskoop.

Van Twillert naar Voogd & Voogd

Volgens directeur Bas de Voogd haalt Voogd & Voogd met Van Twillert meer kennis en ervaring in huis rond de ontwikkeling en distributie van diensten en producten voor specifieke doelgroepen: “Bas van Twillert heeft in zijn rol als algemeen directeur van DAK en directeur Verkoop Speciale Distributie bij ASR veel kennis opgedaan inzake de distributie van verzekeringen en kan ons helpen hier verder focus aan te brengen,” aldus De Voogd, die aangeeft dat Voogd & Voogd door bemiddelaars steeds vaker wordt benaderd om diensten en producten te leveren gericht op specifieke doelgroepen.

Reageer op dit artikel