nieuws

Samenwerking Movir en FNV Zelfstandigen

Schade

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir werkt sinds 1 januari samen met FNV Zelfstandigen. Door de samenwerking kan de vakbond voor ruim 15.000 zelfstandigen in de sectoren Bouw, Diensten, Groen, Handel, ICT, Industrie, Vervoer en Zorg haar leden beter informeren en bovendien een premievoordeel bieden op hun arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Samenwerking Movir en FNV Zelfstandigen

Alle zelfstandig ondernemers met een zakelijk beroep die lid zijn van FNV Zelfstandigen ontvangen 5% korting op de premie van hun arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze korting komt bovenop een mogelijke starterskorting.
“Arbeidsgeschiktheid en het al dan niet hiervoor verzekeren, is een onderwerp dat onder veel van onze leden leeft”, vertelt Linde Gonggrijp, directeur FNV Zelfstandigen. “De samenwerking met Movir helpt ons om het bewustzijn onder onze leden over de risico’s die zij mogelijk lopen op het gebied van arbeidsongeschiktheid te vergroten.”
Louis van Drunen, directeur van Movir, voegt hieraan toe: “We willen een nog prominentere positie binnen de zakelijke markt. Bij medici zijn we al decennia een begrip als het gaat om arbeidsongeschiktheid en inkomenszekerheid, bij de zakelijke professionals moet dat nog groeien. In de zakelijke markt werken wij samen met branche- en beroepsverenigingen, FNV Zelfstandigen is hierin een mooie volgende stap.”

Reageer op dit artikel