nieuws

Nedasco boekt groei bij zorgvolmachten

Schade

Serviceprovider Nedasco heeft tijdens het overstapseizoen 2012-2013 het zorgverzekerdenbestand binnen de zorgvolmachten van Avéro Achmea, De Amersfoortse en VGZ met ruim 6% zien stijgen. Vooral de zorgproducten van VGZ waren populair. Deze waren goed voor de helft van alle nieuwe aanvragen.

Nedasco boekt groei bij zorgvolmachten

Aan de populariteit van VGZ ligt de nieuwe zorgverzekeringslijn A tot Z van Nedasco ten grondslag, waarvan VGZ risicodrager is. Deze lijn werd eind 2012 geïntroduceerd en kenmerkt zich door een lagere prijsstelling.
Ook een intensievere marktbewerking door Nedasco en de online zorgvergelijker die adviseurs gratis op hun website konden plaatsten droegen bij aan het succes. De vergelijkingsmodule vond volgens directeur Tim Schoonbergen gretig aftrek. Nedasco introduceerde de module op 15 november. Doordat hierin de volmachtpremies met kortingen zijn opgenomen, kan de adviseur zijn klanten direct een concurrerend aanbod doen. De module vergelijkt de huidige zorgpolis van een klant op basis van premie, dekking en voorwaarden met die van de Nedasco zorgvolmachten. De best passende verzekering kon de consument vervolgens direct online op de site van zijn adviseur afsluiten.

Reageer op dit artikel