nieuws

‘Kruidvat reisverzekering beste koop’

Schade

De Consumentenbond heeft de reisverzekering van Kruidvat uitgeroepen tot “beste koop” in de categorie reisverzekering voor alleenstaanden. De Aegon Vakantie-jaarverzekering en de Comfort-polis van Univé waren over de gehele linie de reisverzekeringen met het hoogste testoordeel.

‘Kruidvat reisverzekering beste koop’

De verzekeraars werden door de Consumentenbond beoordeeld op hun polisvoorwaarden en prijs. De Kruidvat reisverzekering kwam als “beste koop” uit de bus met een jaarpremie vanaf € 28, waarbij inbegrepen wintersport en onderwatersport. Ook de Aegon Reisverzekering Online kreeg  in de categorie “alleenstaande, met wintersport” het predikaat “beste koop” van de bond. Dat label viel de Aon Direct Doorlopende reisverzekering ten deel in de categorie “gezin, met wintersport”.
Kruidvat omvat als onderdeel van het Hongkongse conglomeraat Hutchinson Whampoa  ruim 1.000 ‘health & beauty” winkels in Nederland en België, waar meer dan 15.000 mensen werken. Behalve onder meer shampoo, luiers, kattenvoer en speelgoed biedt de drogisterijketen via haar webstie ook financiële producten aan. Naast een doorlopend krediet, een persoonlijke lening en depositosparen kunnen de consumenten via de site ook een breed palet aan schadeverzekeringen en een zorgverzekering afsluiten.
 
 

Reageer op dit artikel