nieuws

Acture brengt Eigen Risicodragerschap Ziektewet in beeld

Schade

Acture, uitvoerder Ziektewet voor Eigenrisicodragers, heeft een animatiefilmpje gemaakt waarin ondernemers op simpele wijze wordt uitgelegd wat de voordelen en risico’s zijn van het Eigen Risicodragerschap voor de Ziektewet.

Acture brengt Eigen Risicodragerschap Ziektewet in beeld

Maudie Derks, directeur van Acture, stelt dat er meer gedaan moet worden om ondernemers te informeren over dit onderwerp. “Veel ondernemers vinden het best lastig om precies te zien waarom ze Eigen Risicodrager moeten worden. De voordelen voor de ondernemer en de werknemer zijn echter groot, namelijk kostenbesparing en een sneller herstel.” Het humoristische filmpje duurt ruim een minuut. Naast de nuttige info die ondernemers krijgen voorgeschoteld, komt ook de dienstverlening van Acture ruim aan bod.

Reageer op dit artikel