nieuws

Actietarief VKG voor autoverzekeringen

Schade

VKG werkt tot 1 maart met een scherp actietarief voor de autoverzekeringen. Automobilisten krijgen met het VKG-actietarief een korting op hun autoverzekering van ongeveer 10%. De serviceprovider uit Hoorn wil met het actietarief de aangesloten kantoren concurrerender maken “in de dynamiek van de verhogingen van de assurantiebelasting en de premie voor autoverzekeringen”.

Actietarief VKG voor autoverzekeringen

Het VKG-actietarief wordt gepresenteerd in de premievergelijking van de onlangs vernieuwde TotaalOpvangPolis. Bovenop de korting vanuit VKG kan het intermediair (vanuit de eigen provisie) een extra korting toepassen. Het actietarief geldt alleen voor nieuwe aanvragen en niet voor wijzigingen en prolongaties en blijft tijdens de hele looptijd van de polis van kracht.

Reageer op dit artikel