nieuws

ONVZ best gewaardeerde zorgverzekeraar

Schade

ONVZ best gewaardeerde zorgverzekeraar

Volgens vergelijkingssite ZorgKiezer.nl is ONVZ de zorgverzekeraar met de meest tevreden klanten. De maatschappij uit Houten krijgt van klanten het rapportcijfer 8,2; gemiddeld scoren zorgverzekeraars een 7,3. Volgens ZorgKiezer scoren kleine en regionale verzekeraars beter dan grote verzekeraars.

Van de top 10 zorgverzekeraars zijn er 7 kleine of regionale maatschappijen. Van de online verzekeraars komt Ditzo met een 7,6 als beste uit de bus. “Online zorgverzekeraars scoren verrassend beter dan veel grote zorgverzekeraars.”
Na ONVZ krijgen Stad Holland (8,0) en De Friesland (7,9) de hoogste scores. Van de online verzekeraars zijn FBTO en CZ Direct met een 7,5 na Ditzo het meest gewaardeerd. Internetlabels Anderzorg en CZ direct scoren beter dan moederbedrijven Menzis en CZ.
ZorgKiezer.nl heeft ruim 13.000 bezoekers gevraagd hun zorgverzekeraar te beoordelen op bereikbaarheid en deskundigheid van de klantenservice, afhandeling van declaraties, prijs-kwaliteitverhouding, afspraken nakomen en dekking.

Reageer op dit artikel