nieuws

Hoogstad financieel directeur bij Unigarant

Schade

Will Hoogstad wordt per 1 januari financieel directeur bij Unigarant. Hij vervulde die functie al sinds augustus op interimbasis na het vertrek van Romke Romkes. De directie van de ANWB-dochter is daarmee weer volledig.

Hoogstad financieel directeur bij Unigarant

De directie van het Hoogeveense bedrijf bestaat naast Hoogstad uit algemeen directeur Lidwien Suur, commercieel directeur Marjantine Jakobs en Paul Smit (namens ANWB Verzekeren). Jakobs is eveneens nieuw in de Unigarant-directie: zij is sinds medio oktober directielid en was voorheen werkzaam bij onder meer Aon, Dela en Achmea. Hoogstad was voor hij naar Unigarant kwam directeur finance & control bij de VvAA Groep.Gert Jan Westerman blijft directeur Verzekeringstechniek, maar maakt geen deel uit van het dagelijks bestuur. Zijn aandachtsgebieden zijn herverzekering, juridische zaken en verzekeringstechniek; daarnaast is hij verantwoordelijk voor ANWB-expertisebureau Garantex en rechtsbijstandverlener MRT.

Reageer op dit artikel