nieuws

PMA zorgverzekering lager geprijsd

Schade

De natura basisverzekering van PMA valt volgend jaar € 12 lager uit op jaarbasis. Inclusief de collectiviteitskorting van Menzis en de PMA-bonussen is de premie 2013 vastgesteld op € 93,50 per maand (€ 1.122 euro per jaar).De restitutievariant kost € 97,68 per maand, inclusief kortingsregelingen. De premies van de meest gekozen aanvullende verzekeringen blijven gelijk of stijgen licht.

PMA zorgverzekering lager geprijsd

De vanaf prijs van de PMA zorgverzekering is op basis van 0 euro eigen risico, inclusief collectiviteitskorting van Menzis en de PMA-bonussen. De premie die aan Menzis wordt betaalt is exclusief PMA bonus(sen). Iedere verzekerde vanaf 18 jaar heeft recht op de PMA-bonus. De hoogte van de PMA bonus voor het verzekeringsjaar 2013 is vastgesteld op 18 euro. Iedere verzekerde vanaf 18 jaar die in 2012 nog niet via PMA bij Menzis verzekerd was, heeft recht op de PMA-instapbonus. Voor het verzekeringsjaar 2013 is deze vastgesteld op € 43. De PMA-bonus(sen) dient door de verzekerden zelf online aangevraagd te worden.
PMA staat voor ‘Positive Mental Attitude’ en is aanbieder van (collectieve) verzekeringen en kortingsregelingen. De PMA-zorgverzekering is ondergebracht bij Menzis. Op de PMA-collectiviteit is een korting van 10% op alle aanvullende verzekeringen van toepassing. Iedereen wordt er naar eigen zeggen ‘gegarandeerd’ geaccepteerd voor alle verzekeringen, ook voor de tandartsdekking.
 

Reageer op dit artikel