nieuws

Ditzo claimt goedkoopste zorgpremie

Schade

De premie van Ditzo Zorgverzekering blijft gelijk op € 98,50 per maand. Met een verplicht eigen risico van € 350 zegt Ditzo de goedkoopste zorgverzekering te bieden met vrije keuze voor ziekenhuis of specialist.

Ditzo claimt goedkoopste zorgpremie

Ditzo biedt verder drie aanvullende zorgverzekeringen en drie tandverzekeringen aan. De premie voor Zorggoed bedraagt € 5.50, voor Zorgbeter € 8,75 en voor Zorgbest €21,25. De premies voor de tandverzekeringen bedragen respectievelijk € 9,25, € 12,50 en € 23,50.Vorig jaar maakte Ditzo als nieuwkomer een klapper, doordat 95.000 mensen kozen voor de Ditzo Zorgverzekering. Ook werd de Ditzo Zorgverzekering door vergelijker Independer uitgeroepen tot de ‘ Nummer 1 Zorgverzekering van 2012’.

Op verzoek van klanten heeft Ditzo een zorg app ontwikkeld. Hiermee kunnen klanten in 2013 mobiel hun declaraties indienen. Ook heeft Ditzo het bril- en lenzenabonnement verbeterd en versimpeld. Met dit abonnement betalen klanten jaarlijks € 51 voor € 100 korting op de aanschaf van een complete bril of een jaarpakket lenzen. Ditzo heeft daarvoor een samenwerking met Eye Wish Groeneveld Opticiens.
 

Reageer op dit artikel