nieuws

DAK ziektekostenvergelijker goed ontvangen

Schade

De ziektekostenvergelijker die DAK intermediairscollectief eerder deze maand lanceerde, wordt al veelvuldig gebruikt door adviseurs die op zoek zijn naar concurrerende (collectieve) aanbiedingen. De module vergelijkt de huidige zorgpolis van een klant met twaalf verschillende aanbiedingen, waarvan acht DAK-collectiviteiten.

DAK ziektekostenvergelijker goed ontvangen

Door het aanbieden van een onafhankelijke ziektekostenvergelijker en collectiviteiten voor zowel particuliere als zakelijke zorgverzekeringen, wil DAK meer toegevoegde waarde geven aan het lidmaatschap. De ziektekostenvergelijker is ontwikkeld door Upiva, de premie- en dekkingsgegevens zijn afkomstig van Zorgweb. Het gebruik van de vergelijker op het extranet van DAK is volledig gratis voor de leden. DAK-leden kunnen ook een vergelijkingsmodule voor de eigen website kopen waarin wordt gerekend met de collectiviteitskortingen die DAK heeft gemaakt met de betreffende verzekeraars. Deze module wordt aangeleverd in de huisstijl van het kantoor.
DAK neemt ook bestaande vergelijkers onder handen. Zo komen er online aanvraagmogelijkheden voor overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) en wordt de uitvaartvergelijker uitgerust met nettotarieven. Tot slot wordt er gewerkt aan een bankspaarvergelijker.
 

Reageer op dit artikel