nieuws

Avéro Achmea verbetert zakelijk schadepakket

Schade

Het zakelijk schadepakket Zaken Zekerplan van Avéro Achmea kent vanaf 1 januari 2013 een verbeterde dekking. Daarnaast voegt de verzekeraar in het eerste kwartaal van volgend jaar twee nieuwe producten aan het pakket toe: de CAR- en de Goederentransportverzekering. De premies van het huidige pakket blijven ongewijzigd.

Avéro Achmea verbetert zakelijk schadepakket

Het Zaken Zekerplan bestaat uit 20 verzekeringen die zijn verdeeld over 6 rubrieken: brand, milieuschade, aansprakelijkheid, verkeer, rechtsbijstand en medisch. Afhankelijk van het aantal rubrieken kan de pakketkorting oplopen tot 8%.
De verbeteringen in het pakket gelden voor zowel lopende als nieuwe verzekeringen en bestaan er  onder meer uit dat bij de gebouwenverzekering (schade) hak- en breekwerk straks volledig meeverzekerd is, inkomende milieuschade standaard is meeverzekerd tot € 100.000 en bij aansprakelijkheid de opzichtdekking is uitgebreid. Verder is het standaard verzekerde bedrag bij schade door graafwerkzaamheden verhoogd tot € 50.000 per gebeurtenis en is voor rechtsbijstand het verzekerd bedrag voor externe kosten verhoogd naar € 30.000.

Reageer op dit artikel