nieuws

Aon doet overname op expatmarkt

Schade

Aon doet overname op expatmarkt

Aon zet per direct de activiteiten in het begeleiden van expats in ontwikkelingslanden van de vereniging PSO (Personele Samenwerking met Ontwikkelingslanden) voort. Aon Expatriate Services faciliteert tegen gelijke voorwaarden alle bestaande uitzendingen, en heeft de adviserende medewerkers van PSO in dienst genomen.

Met de voortzetting vergroot Aon de dienstverlening op het gebied van het begeleiden van expats van niet-gouvernementele organisaties (NGO's). Onder de naam ‘Aon NGO’ worden de klanten vanuit Rotterdam bediend. Naast advies over risico’s en verzekeringen, verzorgt Aon nu ook de uitzendvoorwaarden, waaronder suppletiebetalingen, vergoedingen en de administratie daaromtrent. Dit wordt mede uitgevoerd door Aon Hewitt's 'Benefits Administration Payment Competence center' in Eindhoven

Reageer op dit artikel