nieuws

Vergelijkingssite voor huisdierverzekeringen online

Schade

De vernieuwde website van VerzekerJeHuisdier.nl is vandaag online gegaan, voorzien van een interactieve vergelijkingsmodule, die het vergelijken van huisdierverzekeringen op inhoud van verzekeringsdekkingen mogelijk maakt. Op de site kan een vergelijking worden gemaakt tussen de polissen van Proteq Dier & Zorg, Ohra, PetPlan (Unigarant), Kruidvat (Aegon) en Hema (Achmea).

Vergelijkingssite voor huisdierverzekeringen online

VerzekerJeHuisdier.nl werkt samen met vier van deze vijf aanbieders en ontvangt een eenmalige vergoeding voor iedere gesloten polis. Alleen met Hema Dierenverzekering is geen samenwerking, zodat deze polis niet via de site kan worden gesloten.
Volgens Kirsten Visser van VerzekerJeHuisdier.nl is het niet alleen in Nederland, maar zeer waarschijnlijk ook wereldwijd een unieke site en was de behoefte hieraan groot: "In de afgelopen jaren zijn er steeds meer huisdierenverzekeringen bijgekomen. Hiermee werd het voor eigenaren van honden en katten steeds lastiger om een keus te maken. De vernieuwde site biedt op overzichtelijke wijze veel informatie en een passende verzekering kan met de interactieve tool snel gevonden worden." Daarnaast kunnen consumenten en ook dierenartsen terecht met specifieke vragen over huisdierenverzekeringen.

Reageer op dit artikel