nieuws

Van Wageningen gaat weg bij Yarden

Schade

Na een dienstverband van bijna tien jaar vertrekt Peter van Wageningen per 1 juli als directievoorzitter bij Yarden. “Ik heb vanaf 2002 met veel enthousiasme gewerkt aan de opbouw van Yarden na de fusie”, aldus Van Wageningen. “Er is veel bereikt, er blijft ook veel te doen. Na tien jaar vind ik het zowel voor Yarden als voor mijzelf goed om aan een nieuwe fase te beginnen.”

Van Wageningen gaat weg bij Yarden

De raad van commissarissen respecteert de wens van Van Wageningen en in onderling overleg is afgesproken dat hij tot 1 juli in functie blijft. De komende periode wordt een nieuwe directievoorzitter voor Yarden gezocht. Naast Van Wageningen bestaat het directieteam uit Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging, Klaas de Boer, directeur Financiën en Informatiemanagement en Serge Evers, directeur Verzekeringen.

Reageer op dit artikel