nieuws

Marsh en CCS gaan MemoRisk samen verder ontwikkelen

Schade

Marsh en CCS gaan MemoRisk samen verder ontwikkelen

Marsh en softwareontwikkelaar CCS hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om het risicoanalyseprogramma MemoRisk verder te ontwikkelen tot MemoRisk Next Level. De samenwerkingspartners zeggen hiermee in te willen spelen op een sterke behoefte aan online risicomanagement- en offerteprocessen in de zakelijke schadeverzekeringsmarkt.

MemoRisk is de afgelopen dertig jaar door Marsh ontwikkeld als risicoanalyse-instrument voor bedrijven en non-profit organisaties. Met behulp van een online vragenlijst worden risico's, zoals brand-, brandbedrijfsschade- en aansprakelijkheidsrisico's in kaart gebracht en geanalyseerd, waardoor een risicoprofiel van een organisatie ontstaat. Dit profiel vormt vervolgens de basis voor het geautomatiseerd genereren van een of meerdere offertes zonder dat hier een handmatige handeling noodzakelijk is. 
Met MemoRisk Next Level kunnen de analyses voortaan direct, real-time en online uitgevoerd worden. Bovendien worden adviesrapporten en offertes direct door het systeem gegenereerd.

Reageer op dit artikel