nieuws

De Keyzer gaat in collectieve autopolissen

Schade

De Keyzer Assurantiën in Breda gaat de verzekeringsactiviteiten verzorgen voor een consumentencollectief van Werkspot.nl, Samen.nl en iChoosr, die een groepsaankoop van autoverzekeringen voorbereiden. Consumenten kunnen zich hiervoor tot 12 maart inschrijven. In drie opeenvolgende veilingrondes kunnen aanbieders vervolgens offertes uitbrengen op de geanonimiseerde profielen van de inschrijvers.

De Keyzer gaat in collectieve autopolissen

Het aanbod met het gunstigste tarief van de derde en laatste veilingronde zal omstreeks 19 maart aan de potentiële verzekerde worden voorgelegd, inclusief de kosten voor relevante additionele verzekeringen. De inschrijvers krijgen tot 1 mei de tijd om te beslissen of en wanneer ze gaan overstappen. Dat kan tot 31 december.
"Nadat we in 2008 zijn begonnen met het organiseren van groepsaankopen voor stookolie en in 2009 met groepsaankopen voor energie, denken we dat het nu tijd is om ook groepsaankopen voor verzekeringsproducten aan te gaan bieden in de markt", meldt Bart Stevens van iChoosr.
Belangstellenden kunnen kiezen uit een WA, WA+ of allrisk-dekking. Bij de laatste twee varianten is vervangend vervoer meeverzekerd.
In tegenstelling tot zorgcollectiviteiten zijn collectiviteiten bij autoverzekeringen nog dun gezaaid in ons land. In 2008 ging United Consumers van start met Unigarant, PMA doet zaken met Allianz en Intercollectief is een initiatief van A.A.P. Verzekeringen, waarbij Reaal, Aegon, ASR, Ohra en Delta Lloyd zijn aangehaakt.

Reageer op dit artikel