nieuws

Deutsche Bank biedt verzekeringen aan in Nederland

Schade

Deutsche Bank biedt verzekeringen aan in Nederland

Deutsche Bank Nederland NV gaat samen met Allianz Nederland en Marsh Nederland verzekeringsproducten ontwikkelen en aanbieden in Nederland. Het trio mikt op zakelijke klanten.

De drie partijen zullen een volledig portfolio verzekeringsproducten aanbieden aan de huidige zakelijke klanten van Deutsche Bank en aan nieuwe klanten. Managed Insurance Operations BV, een volledige dochtermaatschappij van Allianz, zal namens Deutsche Bank als onafhankelijk tussenpersoon fungeren. "Hierdoor wordt aan de klanten optimale service op het hoogste niveau gegarandeerd", heet het.
De woordvoerder van Deutsche Bank meldt voorts dat "de samenwerking het distributienetwerk en het klantenbestand van Deutsche Bank combineert met de technische en industriespecifieke expertise op het gebied van verzekeringsproducten en dienstverlening van Allianz en van Marsh Nederland."

Reageer op dit artikel